Доставка и срокове на изпълнение

Моля, имайте предвид, че повечето производители в момента изпитват големи забавяния на доставката до 6 месеца. Можете да ни попитате, преди да поръчате дали и колко бързо може да бъде доставен желаният от вас артикул. 

Уважаеми Клиенти,

 

Всички поръчки, постъпили на уебсайта на shoko.bg се приемат, обслужват и обработват до 14:00 часа в работните дни (понеделник-петък). Поръчките, постъпили след този час се обработват на следващия работен ден. За всички клиенти на едро срокът за обработка на поръчки е до 14:00 часа. Поръчките, постъпили след този час се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки, направени от онлайн магазина се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма Speedy (Спиди АД) до адрес на получателя или офис на куриер.

 

Видове доставка

Срокът за доставка зависи от вида на избраната от Вас куриерска услуга. Стандартно, те са както следва:

  • Еконт експресна 
  • Еконт  икономична
  • Еконт  пакетна

Възможно е забавяне на срока за изпълнение на доставката поради официални почивни дни, празници или при лоши метеорологични условия. За по-голяма сигурност и спазване сроковете на изпълнение, доставките ще се изпълняват в рамкина на 1-3 работни дни!

 

Формиране цена на доставка

 

  • Цената се формира на база сбора на теглото на всички избрани от вас продукти.
  • Важно: вие виждате крайната цена на доставка преди да финализирате поръчката си. Ако се усъмните в действителността на цената за доставка, моля сигнализирайте на тел: 0896882793 преди да финализирате поръчката си, за да може наш служител да извърши проверка.

 

За малки населени места, обхождани от куриерите по-рядко, е възможно забавяне на пратката извън сроковете, посочени по-горе в общите условия на доставки, за което shoko.bg не носи отговорност. 

Фирма "Купас Моторс ЕООД" НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ И НЕ ДЪЛЖИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА ПРИ ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАКЪСНЕНИЕ, ПРИЧИНЕНО ПО ВИНА НА КУРИЕРА, ПРИ ПОСОЧЕНИ НЕВЕРНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ИЛИ ПРИ ДРУГИ, НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ФИРМАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА!

 

Фирма "Купас Моторс ЕООД" запазва правото да поиска потвърждение на поръчката от потребителите по телефон или e-mail. Ако потребителят откаже да предостави поискана от служител на фирмата информация, касаеща неговата поръчка и нейната доставка, то поръчката автоматично се счита за отказана и няма да бъде изпълнена.

 

При поръчки над 500лв до 50кг. и заплатени по банков път , доставката е БЕЗПЛАТНА!!!

 

Допълнителни възможност за поръчка

Shoko.bg използва за куриер услугите на Еконт , но ако вие желаете доставката да бъде извършена от друг куриер или имате други специални изисквания, то може да упоменете това в поле "пояснения или указания към поръчка"  преди финализирането й.

 

ВАЖНО!

Всички промени в информацията, предоставена от потребителя, която касае доставката на неговата пратка ще бъдат взети предвид, само ако те са своевременно предоставени от клиента в срока, определен за обработка на поръчката.

Моля, имайте предвид, че ако не предоставите данни за данъчна фактура, такава няма как да Ви бъде издадена. Ако в последствие желаете да получите данъчна фактура, разходите по доставката до посочен от Вас адрес ще бъдат за сметка на потребителя.

 

Фирма "Купас Моторс ЕООД " си запазва правото да откаже доставка или изпълнение на поръчка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

екипът на shoko.bg