Конвектор за отопление 147-29110 2000W EUROLAMP

Конвектор за отопление 147-29110 2000W EUROLAMP

Марка: EUROLAMP
Код на продукта: 147-29110
Наличност:
В наличност
Цена: 115,00 лева
Описание

Почувствайте топлината и уюта у дома или офиса с икономични и безопасни конвектори.Модел 147-29110 EUROLAMP е икономичен и високо ефективен конвектор с безупречно качество. Едно от преимуществата при отопление с конвектори е способността много бързо да затоплят пространството, в което са поставени. Дори през най-студените месеци след включване, в рамките на 30-40 минути стаята се затопля чувствително, а след 2 часа е постигната и започва да се поддържа желаната температура. Това става благодарение на голямата топлоотдаваща площ на нагревателния елемент, който се нагрява слабо, но въпреки това затопля изключително ефикасно въздуха. Уредът не изсушава въздуха заради особеностите на конструкцията си.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА КОНВЕКТОРИТЕ:

 Безопасност- нагревателя, имайки предвид сравнително голямата му площ , не достига висока температура на нагряване, което предотвратява изгаряне, ако уреда бъде докоснат. Също така има защита, която автоматично изключва конвектора при повишаване на температурата или при падане на уреда.
• Контрол и наблюдение- конвекторите не само поддържат зададената температура за дълъг период от време, но и не се нуждаят от допълнителен контрол и наблюдение.
• "Не" на сухия въздух- конструкцията на конвектора, а също така и режима му на работа, действат по начин, по който пречат на въздуха в помещението да се изсуши.
• Възможност за използване във влажни помещения- има специализирани модели конвектори, които имат електрическа защита и са напълно безопасни за хората и самите тях( няма да изгорят при напръскване с вода или помещения с повишена влага).
• Лесен монтаж- уреда може да се монтира практически на всякаква повърхност, а също така има и възможност за поставяне на крачета, които го правят абсолютно мобилен.
• Ниски сметки за ток- отоплението с конвекторни печки, може да бъде много икономично, ако се спазват инструкциите за употреба. Най-висок коефициент на полезно действие се постига, когато уреда работи непрекъснато и се настройва на желаната температура. Така веднага след включване той работи активно за затопляне на помещението, а след това поддържа топлината.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

►Модел: 147-29110
►Производител: EUROLAMP
►Размери: дължина- 61.8см. височина- 35см. ширина- 10.5см.
►Мощност: 2000W
►Работно напрежение: 220-240V / 50-60Hz
►Термостат
►Три режима на работа: •750W(икономичен) •1250W(добър) •2000W(силен)
Система за защита от прегряване
►Покривна площ на отопление: 15-20м2
►Индикатор за режим на работа ON/OFF
►Ниво на шума: 15db
►Цвят: бежов

Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Сходни артикули