Битови вентилатори airRoxy

Monday 17th July 2017

Вентилаторите airRoxy са проектирани с помощта на възможно най-новите модерни технологии и съчетават в дизайна си иновации, стил и приветлива визия. Вентилаторите са уникални не само с дизайна си, но и с:
 
  • Новаторски решения - единствено airRoxy предлагат вентилатори, чиито турбини имат променлива геометрия на лопатките. Това позволява голям въздушен поток, при ниско ниво на шум. Освен това, вентилаторите airRoxy имат насочващи устройства за въздуха, които повишават ефективността на уредите.
  •  
  • Висококачествени материали - корпусът на вентилаторите airRoxy е изработен от висококачествен ABS с антистатични присъединителни и UV стабилизатори. Тази система предпазва вентилаторите от натрупване на прах и гарантира снежно-бял цвят на корпусът в продължение на години. Активните елементи, които са изложени на висока температура са изработени от материал, технически наречен поликарбонат. Той осигурява безопасно използване на вентилатора и по-дълъг експлоатационен живот. Силиконовите уплътнения и специалната конструкция на корпуса на вентилатора, осигуряват висок клас водонепроницаемост.
  •  
  • Висока производителност - вентилаторите airRoxy са тествани с три метода на измерване, даващи най-точни резултати. Благодарение на висококачествните материали и иновативни технологии, вентилаторите airRoxy достигат високи работни параметри при ниско ниво на шум.
Семейството на стенните вентилатори Planet Energy съчетава чист дизайн без видими монтажни елементи, което гарантира адаптиране във всякакви помощения. Този модел вентилатори са създадени за икономична и безшумна работа.
 
Вентилаторите от семейството pRestige са аксиални стенни вентилатори с иновативен дизайн, вдъхновен от кубичната, универсална форма на квадрата. Тези вентилатори са предназначени с цел икономия и са екологично насочени. Поради тази причина са оборудвани с жалузи, които блокират обратния въздушен поток без допълнителна консумация на енергия.
 
Вентилаторите pRestige са най-добрият избор за използване в помощения с висока влажност.
 
Ние Ви предлагаме богата гама от битови вентилатори airRoxy.
Всички предлагани модели може да разгледате тук.