Цифрови термостати

В тази категория ще откриете цифрови термостати за водни и въздушни отоплителни инсталации.

Всеки цифров термостат има дисплей, който показва температурата в помещението, текущата програма и зададената температура.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжичен Цифров стаен термостат Computherm Q3RF
  Дигитален, безжичен стаен термостат Q3RF, този термостат е подходящ за регулиране на температурата на котли и климатици. Уредът се състои от две части – свободно преносимия стаен термостат и приемното устройство, което извършва управлението на котела (камина, климатик).&n..
  89,00 лева
 • Дигитален стаен термостат HT 220S,  LCD дисплей
  Стайните термостати HT 220S са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли и климатици. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо да..
  0,00 лева
 • Интелигентен програмируем wi-fi стаен термостат HY04G със сензорен екран
  HEAT SMART HY04G е интелигентен дигитален термостат с интернет контрол, който е подходящ за газови и пелетни котли, бойлери, електрическо и подово отопление. Той е оборудван с голям екран и се вписва във всяко помещение. Дигиталният термостат работи чрез свързване на 3 проводника и..
  170,00 лева
 • Програмируем термостатен контролер B300RF за управление на уреди, безжичен
  Computherm B300RF е Wi-Fi програмируем термостатен контролер оборудван с безжичен температурен сензор.Устройството представлява интернет свързан релеен модул със седмичен график, който може да бъде програмиран и впоследствие управляван през интернет свързан компютър или мобилно уст..
  130,00 лева 145,00 лева
 • Програмируем термостатен контролер B400RF за управление на уреди, безжичен
  Computherm B400RF е Wi-Fi програмируем термостатен контролер оборудван с безжичен температурен сензор.Устройството представлява интернет свързан релеен модул със седмичен график, който може да бъде програмиран и впоследствие управляван през интернет свързан компютър или мобилно уст..
  180,00 лева 205,00 лева
 • Програмируем термостатен контролер с кабелна термодвойка B300 за управление на уреди
  Computherm BBoil B300 представлява Wi-Fi програмируем термостатен контролер с кабелен температурен сензор, свързан към интернет със седмичен график. Регулаторът може да бъде програмиран и чрез интернет може да се управлява с помоща на компютър или мобилно устройство, независимо от неговия пр..
  99,00 лева
 • Цифров стаен термостат Computherm Q7
  Дигитален, жичен стаен термостат Q7, този термостат е подходящ за регулиране на температурата на котли и климатици. Стайните термостати COMPUTHERM Q7 са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли и климатици. Лесно се подключва и ..
  55,00 лева 65,00 лева
 • Цифров стаен термостат Computherm Q7RF
  Програмируем радиоуправляем дигитален стаен термостат COMPUTHERM Q7RF. Този термостат е подходящ за регулиране на температурата на котли и климатици. Уредът се състои от две части – свободно преносимия стаен термостат и приемното устройство, което извършва управлението на ..
  105,00 лева 120,00 лева
 • Цифров термостат за водни отоплителни системи
  Информация: Цифров термостат за ефективно управление на водни отоплителни инсталации - камини, котли и др.   Възможност за четене на изходни данни: входяща температура изходяща температура акумулиранта температура в бойлера От изхода е възможно да се кон..
  95,00 лева
 • Цифров термостат за въздушни отоплителни системи
  Описание:   Термостатът управлява ефективно отоплителната инсталация.   Чрез сонда се чете и показва на дисплея температурата на въздуха на топлообменниците и се регулира ефективно вентилацията, в зависимост от вида на инсталацията.   Управление на термостат..
  110,00 лева
 • Цифров стаен термостат Computherm Q3
  Дигитален, жичен стаен термостат Q3, този термостат е подходящ за регулиране на температурата на котли и климатици. Стайните термостати COMPUTHERM Q3 са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли и климатици. Лесно се подключва и поема..
  39,50 лева 45,00 лева
  На база 1 отзива.