Ръкавици

За индивидуална защита от вредности в работната среда се използват различни защитни предпазни средства. Те трябва да осигуряват нужната за дадената дейност защита, да бъдат достатъчно ергономични, за да не пречат на работата и, разбира се, да са с подходящия за работещия размер. Една от най-важните части от човешкото тяло са ръцете, защото с тях работим и трябва да бъдат добре защитени от вероятен инцидент при работа. Средството, с което можем да ги защитим са именно ръкавиците. При нас може да намерите голямо разнообразие от нитрилни, латексови, кожени и други видове ръкавици на най-добри цени от SHOKO.BG!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Висококачествени кожени ръкавици Orion №10
  Висококачествени кожени ръкавици Orion №10 • Кожени и синтетични тъкани • Идеални за строителна и земеделска работа. • Ръкавиците са направени от плат и висококачествена лицева, зърнеста кожа • Двойно подсилена длан • Модела се предлага само в размер 10 ..
  6,90 лева
 • Кожени зимни ръкавици POLAR
  Galaxy Polar кожени зимни ръкавици функции и употреба Работни зимни ръкавици , изработени от мека кожа от коза, което придава удобство на ръцете Кожени ръкавици с подплата Thinsulate, която държи ръцете топли за работа навън при ниски температури Много мека и гладка кожа с при..
  21,90 лева
 • Кожени ръкавици ARCTIC с подплата каракул
  Кожени ръкавици ARCTIC от лицева зърнеста телешка кожа с подплата каракул Ръкавици от цяло парче естествена кожа  Идеални за работа през студените дни. Ръкавиците са направени от висококачествена лицева зърнеста телешка кожа Подплата каракул и ластичен маншет ..
  13,50 лева
 • Кожени ръкавици LIBRA PLUS от висококачествена лицева кожа
  Кожени ръкавици LIBRA PLUS от висококачествена лицева кожа Кожени ръкавици от лицева кожа Идеални за строителна и селскостопанска работа Идеални за работа с машини и управление на моторни средства Модела се предлага в размери от 9 до 11 ..
  10,30 лева
 • Кожени ръкавици LYRA №10 от плат и цепена кожа
  Кожени ръкавици LYRA №10 от плат и цепена кожа Кожени и синтетични тъкани Идеални за строителна и селскостопанска работа. Ръкавиците са направени от плат и висококачествена цепена кожа Модела се предлага само в размер 10 ..
  4,90 лева
 • Кожени ръкавици PHOENIX №10 от плат и цепена кожа
  Кожени ръкавици PHOENIX №10 от плат и цепена кожа Кожени и синтетични тъкани Идеални за строителна и селскостопанска работа. Ръкавиците са направени от плат и висококачествена цепена кожа Модела се предлага само в размер 10 ..
  5,30 лева
 • Кожени ръкавици VEGA №10 двойно подсилени на дланта
  Кожени ръкавици VEGA №10 от плат и цепена кожа Кожени и синтетични тъкани Идеални за строителна и селскостопанска работа. Ръкавиците са направени от плат и висококачествена цепена кожа Двойно подсилена длан Модела се предлага само в размер 10 ..
  7,50 лева
 • Кожени ръкавици WINTER с подплатена длан
  Кожени ръкавици WINTER от лицева телешка кожа с подплатена длан Ръкавици от цяло парче естествена кожа на дланта и горна част еластична материя Идеални за работа през студените дни. Ръкавиците са направени от висококачествена лицева телешка кожа Подплатена длан и пл..
  9,70 лева
 • Нитрилни ръкавици Lynx
  Нитрилни ръкавици Lynx Плетени ръкавици от синтетична тъкан с висококачествено нитрилно покритие.  Идеални за фина и прецизна работа с отлична устойчивост на абразия. Ластичен маншет, дишащ гръб Модела е наличен в размери от 9 до 11 ..
  1,90 лева
 • Нитрилни ръкавици NBR
  Нитрилни ръкавици NBR за работа с масла и нефтени продукти Ръкавици от синтетична тъкан с висококачествено  двойно нитрилно покритие.  Идеални за работа с нефтени продукти и масла, отлична устойчивост на абразия. Водоустойчиви, устойчиви на срязване и надраскава..
  3,40 лева
 • Нитрилни ръкавици Taurus Черни
  Нитрилни ръкавици TAURUS Черни Нитриловите ръкавици са идеални за фина и точна работа . Изработени са от синтетична тъкан и нитрил. Отлична устойчивост на абразия, рязане и скъсване. Предлага се в черно. Предлага се..
  4,60 лева
 • Нитрилни ръкавици с гранули Сиви Crux
  Нитрилни ръкавици Сиви Crux Нитрилни ръкавици със зърна, идеални за фина и прецизна работа . Изработени са от синтетична тъкан и нитрилна пяна. Отлична устойчивост на абразия, рязане и скъсване. Предлага се в размери 9 и 10 ..
  4,70 лева
 • Нитрилни ръкавици Сириус Сиви
  Нитрилни ръкавици Сириус Сиви Нитриловите ръкавици са идеални за фина и точна работа . Изработени са от синтетична тъкан и нитрил. Отлична устойчивост на абразия, рязане и скъсване. Предлага се в черно и сиво. ..
  1,60 лева
 • Работни ръкавици DRACO Оранжеви №10
  Galaxy DRACO зимни ръкавици функции и употреба Работни зимни ръкавици, изработени от двойно PVC покритие Платнени ръкавици с подплата за работа при ниски температури Водоустойчиви работни ръкавици PVC ръкавици двойно импрегнирани, облицовани вътрешно с изолационен мате..
  9,00 лева
 • Работни ръкавици VIRGO сиви
  Работни ръкавици от полиуретан VIRGO Трикотажни ръкавици от синтетична тъкан, покрити с полиуретан. Идеални за фина и точна работа. Отлична устойчивост на разкъсване. Безшевно трико с ластичен маншет и дишащ гръб Модела е наличен в размери от 9 до 11 ..
  1,90 лева
 • Ръкавици за рязане с богато съдържание на нитрил HERCULES
  Ръкавици за рязане с богато съдържание на нитрил HERCULES Ръкавици, устойчиви на срязване и скъсване, богати на нитрил Ръкавици от висококачествен полиетилен (HPPE), идеални за рязане на ламарина и други метали Модела се предлага в размери от 9 до 11 ..
  8,40 лева
 • Ръкавици от латекс ARIES
  Ръкавици от латекс ARIES WINTER Плетени ръкавици от синтетична тъкан, обогатени с висококачествен латекс. Идеални за работа през зимата и ниски температури. Добра устойчивост на триене и скъсване. Предлагат се в размери 10 и 11     ..
  6,40 лева
 • Ръкавици от латекс GARDEN зелени
  Градинарски ръкавици от латекс зелени Плетени ръкавици от синтетична тъкан, обогатени с висококачествена латексова пяна. Идеален за градинарство. Отлична устойчивост на износване и скъсване. Модела е наличен в размери от 7 до 9   ..
  3,90 лева
 • Ръкавици от латекс HYDRA синьо-черни
  Ръкавици от латекс HYDRA синьо-черни Трикотажни ръкавици от синтетична тъкан, обогатени с външно покритие от латекс Идеален за прецизна и деликатна работа в условие на влажност. Отлична устойчивост на износване и скъсване. Модела е наличен в размери от 8 до 11 ..
  5,40 лева
 • Ръкавици от латекс LATEX STONE в жълто
  Ръкавици от латекс STONE Трикотажни ръкавици от синтетична тъкан с отворен / къс маншет и нагънат естествен латекс Идеални за работа с камък, мрамор, гранит и др. Добра устойчивост на триене и скъсване. Модела е наличен в размери 10 и 11 Предлага се в жълт цвят ..
  4,00 лева
 • Ръкавици от латекс LEO в кафяво
  Ръкавици от латекс LEO Кафяви Плетени ръкавици от синтетична тъкан, обогатени с висококачествен латекс. Идеални за работа с дърво, метал, камък и др.  Добра устойчивост на триене и скъсване. Предлагат се в размери от 9 до 11 ..
  4,60 лева
 • Ръкавици от латекс Lepus черни
  Ръкавици от латекс Lepus черни Латексови ръкавици идеални за работа с дърво, метал и камък . Изработени са от памучен плат и латекс. Отлична устойчивост на абразия, рязане и скъсване. Предлага се в размери 9 и 10 ..
  2,30 лева
 • Ръкавици от латекс PETRA в жълто
   Ръкавици от латекс PETRA Трикотажни ръкавици от синтетична тъкан с еластичен маншет и нагънат естествен латекс Идеални за работа с камък, мрамор, гранит и др. Добра устойчивост на триене и скъсване. Модела е наличен в размери 10 и 11 Предлага се в зелен и жъл..
  3,50 лева
 • Ръкавици от латекс ROCK в зелено
   Ръкавици от латекс ROCK Трикотажни ръкавици от синтетична тъкан с еластичен маншет и нагънат естествен латекс Идеални за работа с камък, мрамор, гранит и др. Добра устойчивост на триене и скъсване. Модела е наличен в размери 10 и 11 Предлага се в зелен и жълт..
  4,40 лева
 • Ръкавици от мека кожа SOFT PLUS
  Ръкавици от мека кожа SOFT PLUS Кожа със система велкро затваряне - Мека кожа Идеални за строителна и селскостопанска работа Управление на моторни превозни средства, работа с машини Модела е наличен в размери от 9 до 11 ..
  7,10 лева
 • Ръкавици памучни COTTON DOT №10
  Galaxy COTTON DOT работни ръкавици функции и употреба Градинарски работни ръкавици Изработени са от 100% памук и имат допълнителни полимерни капки от вътрешната страна. Полимерните капки правят ръкавиците по-здрави и освен това подпомагат ефективната работа с градинарски ин..
  1,30 лева
 • Ръкавици памучни COTTON №10
  Galaxy COTTON работни ръкавици функции и употреба   Работни ръкавици, изработени от 100% памук Плетени трикотажни ръкавици с ластичен маншет за работа Модела се предлага само в  размер 10   ..
  1,20 лева
 • Ръкавици трикотажни с латексово покритие LATEX URSA
  Ръкавици с латексово покритие Ursa №10 Плетени ръкавици с еластичен маншет и латексово покритие Идеални за работа с камък, мрамор, гранит и др.  Отлична устойчивост на износване и скъсване Модела се предлага в размер №10       &..
  2,90 лева